Zomrel bývalý politik Ivan Mjartan - známy ako pravá ruka Mečiara

NETKY.SK • 9 Apríl 2018, 16:14 • 2 min
Zomrel bývalý politik Ivan Mjartan - známy ako pravá ruka Mečiara

BRATISLAVA - Hasiči na Drotárskej ceste v Bratislave našli v byte, ktorý patrí bývalému politikovi Ivanovi Mjartanovi, mŕtve telo. Túto informáciu potvrdila aj polícia. Podľa zistení televízie JOJ by malo ísť o tohto politika.

slovakia

left justify in out

Do bytu prišiel v pondelok človek z najbližšej rodiny a chcel sa dostať do spálne, ktorá bola zvnútra zamknutá. Zavolali záchranárov a následne hasičov, ktorí byt otvorili. Podľa informácií TV JOJ mal Ivan Mjartan podlomené zdravie a nie príliš často vychádzal z domu. Minulý rok mal nehodu pred jedným z nákupných centier v Bratislave. Informácie priniesol spravodajský portál televízie JOJ noviny.sk.

Ivan Mjartan bol v minulosti splnomocnený veľvyslanec Slovenska v Českej republike. Bol považovaný za pravú roku Vladimíra Mečiara. Ivan Mjartan v roku 1999 kandidoval za prezidenta Slovenskej republiky. Pôsobil aj ako štátny tajomník na ministerstve kultúry a šéf koordinačnej rady HZDS. Ivan Mjartan stál pri zrode Radiožurnálu Slovenského rozhlasu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies