Zomrel bývalý moderátor a politik Robo Beňo (†54)

NETKY.SK • 18 Marec 2017, 19:31 • 2 min
Zomrel bývalý moderátor a politik Robo Beňo (†54)

BRATISLAVA - Vo veku 54 rokov skonal v sobotu bývalý televízny moderátor a politik Robo Beňo. Ako uviedla jeho priateľka Lenka Kapustová, Beňo sa hral so synom, keď náhle dostal infarkt.

slovakia

left justify in out

"Stalo sa to, keď si zobral najmladšieho syna, išli sa spolu hrať aj s mojou sestrou, mali sme oslavu," uviedla Kapustová. Bývalý televízny moderátor skonal v sanitke počas prevozu do nemocnice na bratislavských Kramároch. Záchranári sa ho snažili trikrát resuscitovať, no neúspešne.

 

Podľa informácií niekdajšieho moderátora TV Markíza čakala operácia srdca, ktorej sa už ale nedožil.

 

Róbertovi Beňovi sa pred nedávnom narodil syn. Okrem neho má ešte dve deti z predošlých vzťahov.

 

Päťdesiatštyriročného Róberta Beňa poznali ľudia ako moderátora TV Markíza, moderoval relácie Sito a Sedem s.r.o. V minulosti sa venoval aj herectvu. Verejnosti bol známy aj ako priateľ missky Ivany Christovej, s ktorou sa rozišiel v roku 2010. V posledných rokoch sa angažoval aj politicky. So svoju stranou Priama Demokracia sa chcel dostať do parlamentu. Neúspešne kandidoval aj za primátora Modry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies