Zomrel bývalý klávesák kapely Nine Inch Nails James Woolley

NETKY.SK • 18 August 2016, 07:00 • 2 min
Zomrel bývalý klávesák kapely Nine Inch Nails James Woolley

NEW YORK – Zomrel bývalý klávesák americkej rockovej kapely Nine Inch Nails James Woolley. Smutnú správu oznámila v utorok prostredníctvom sociálnej siete Facebook hudobníkova bývalá manželka Kate Van Buren, podľa ktorej Woolley naposledy vydýchol počas uplynulého víkendu.

slovakia

left justify in out

Príčina úmrtia či dátum poslednej rozlúčky nie sú známe. Muzikant po sebe zanechal okrem spomínanej Van Buren aj ich tri deti.


James Joseph Woolley sa narodil v roku 1966. V Nine Inch Nails pôsobil v rokoch 1991 až 1994, pričom sa podieľal na nahrávkach Broken (1992) a The Downward Spiral (1994). Objavil sa aj v ich koncertnej snímke Closure (1997) či videoklipe ku skladbe Wish, vďaka ktorej získali v roku 1993 prestížnu cenu Grammy. Okrem toho hral so skupinami Die Warzau, V.O.I.D. alebo 2wo. S kapelou Sister Machine Gun spolupracoval na albume The Torture Technique (1994).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies