Zomrel basista metalovej skupiny Black Tusk

NETKY.SK • 11 November 2014, 07:46 • 2 min
Zomrel basista metalovej skupiny Black Tusk

SAVANNAH - Jonathan Athon, 32-ročný basista americkej metalovej skupiny Black Tusk zomrel po tom, ako cez víkend utrpel kritické zranenia pri havárii motorky neďaleko svojho domu v americkom štáte Georgia. Informovala o tom v pondelok agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Athonovu smrť potvrdila aj nahrávacia spoločnosť Relapse Records. Basista sa kriticky zranil v noci na sobotu, keď so svojou motorkou Harley-Davidson narazil do boku vozidla SUV v historickom centre mesta Savannah. V noci na nedeľu ho v nemocnici odpojili z prístrojov.
      

"Lekári nám povedali, že krátko po nehode utrpel nezvratné poškodenie mozgu," napísala skupina Black Tusk vo svojom vyhlásení. "Bol v kóme a doteraz ho pri živote udržiavali prístroje. Podľa jeho želania sme ho od prístrojov odpojili a jeho orgány budú darované".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona