Zomrel americký raper Mac Miller: Zrejme sa predávkoval

NETKY.SK • 8 September 2018, 08:42 • 2 min
Zomrel americký raper Mac Miller: Zrejme sa predávkoval

LOS ANGELES - Amerického rapera Mac Millera (26) našli mŕtveho v dome v Los Angeles v americkom štáte Kalifornia.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom americké médiá s tým, že príčinou smrti mohlo byť predávkovanie drogami. Príčinu smrti určí pitva. Úmrtie rapera potvrdili príbuzní, uviedla agentúra AP.

 

Mac Miller, občianskym menom Malcolm James McCormick, sa dostal do hitparád v roku 2011. Medzi jeho najznámejšie piesne patrí Donald Trump, v ktorej sa raper priznal k svojej túžbe stať sa "neuveriteľne bohatým".

 

Trump, realitný magnát, ktorý sa medzičasom stal prezidentom USA, bol podľa vlastných slov touto piesňou polichotený, i keď - ako sa priznal - jej text "je trochu náročný na pochopenie". Napriek tomu však označil Mac Millera za "nového Eminema".

 

Po tom, ako sa Trump stal šéfom Bieleho domu, raper zmenil posolstvo tejto svojej piesne, keď prezidenta USA na svojich koncertoch ostro kritizoval a odsudzoval.

 

Jeho problémy s užívaním liekov a ďalších návykových látok niektoré médiá pripisovali rozchodu so speváčkou Arianou Grande spred niekoľkých mesiacov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies