Zoltán z Galanty, ktorý doma vyrobil bojový plyn, pozná svoj trest

NETKY.SK • 24 Január 2017, 18:23 • 2 min
Zoltán z Galanty, ktorý doma vyrobil bojový plyn, pozná svoj trest

BRATISLAVA – Polícia musela v Galante kvôli veľkej razii zatvoriť celú ulicu. Akcia bola namierená proti Zoltánovi Antalovi, ktorý mal vo svojom dome chemikálie na výrobu zbraní hromadného ničenia. Táto veľká policajná razia sa odohrala v septembri roku 2014. Zoltán si spolu so svojimi dvoma komplicmi dnes vypočul rozsudok.

slovakia

left justify in out

Podľa našich informácií je Zoltán veľmi inteligentný a v jeho okolí ho prezývajú Génius. Má dve vysoké školy – matematiku, fyziku a chémiu. Vo svojom dome varil drogy a podarilo sa mu dokonca vyrobiť aj zbraň hromadného ničenia. Polícia zaistila v jeho dome látku, ktorá sa podobala bojovému plynu sarín.

 

Policajná akcia v Galante, Zoltán vyrobil v dome bojový plyn!

 

Zoltán mal dvoch komplicov, jeden z nich pracoval ako šofér a druhý údajne čistil jeho laboratórium. Polícia ho zadržala pri predávaní výbušniny.

 

„Obžalovaný Magister Zoltán Antal, Kristián Radványii a Richard Ravasz sa uznávajú za vinnými," rozhodol podľa TV Markíza súd.

 

Zoltán mal styky aj s mafiou údajne sa v minulosti stýkal s pápayovcami a aj s Albáncami. Zoltán sa ku všetkému priznal, avšak prokurátor odmietol dohodu o vine a treste. Súd mu dnes uložil dvanásťročný trest za mrežami. Jeho kumpán Richard dostal päť rokov a štyri mesiace, Kristián dostal päť rokov a osem mesiacov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies