Zoli Sallai trávi sviatky s rodinou

NETKY.SK • 3 Apríl 2015, 10:52 • 2 min
Zoli Sallai trávi sviatky s rodinou

BRATISLAVA - Klávesák slovenskej kapely No Name Zoli Sallai má rád veľkonočné sviatky, ktoré trávi s rodinou. Hudobník počas voľných dní nevynecháva ani návštevy kostola.

slovakia

left justify in out

"S kapelou počas sviatkov nehráme, pretože sme vyťažení po celý rok. Keďže ma vychovali v tradičnom kresťanskom duchu, chodím do kostola na Zelený štvrtok, Veľký piatok, v sobotu ráno a v nedeľu. Odmalička som hrával v kostole, keďže krstný otec je kňaz, prebral som štafetu po ňom. V pondelok bude oblievačka. Môj deväťročný syn Adam mi už nahlásil, že v Košiciach navštívime minimálne 25 miest, pôjdeme k spolužiačkam, rodine, ku krstným deťom a podobne. Básničky sú povinné, slovenské aj maďarské. Väčšinou dostane vajíčko alebo peniaze," uviedol v rozhovore pre agentúru SITA.


Tridsaťdeväťročný muzikant, ktorý vyrastal v obci Streda nad Bodrogom, si rád pochutná aj na dobrom jedle. "Mama je kuchárka, takže sa postará o jedlo. Na stole musí byť červená cvikla, šunka, šalát, syr, prípadne nejaké klobásky z Maďarska, samé diétne veci," dodal s úsmevom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona