ZOH14-Hokej: Marcel Hossa odletí do Soči, o Gáboríkovi v druhej polovici týždňa

NETKY.SK • 3 Február 2014, 16:09 • 2 min
ZOH14-Hokej: Marcel Hossa odletí do Soči, o Gáboríkovi v druhej polovici týždňa

BRATISLAVA - Slovenská hokejová reprezentácia odletí v stredu na ZOH do Soči aj s Marcelom Hossom.

slovakia

left justify in out

Zdravotný stav útočníka Dinama Riga, ktorý má poškodený bočný väz v ľavom kolene, sa postupne zlepšuje. V pondelok už trénoval so spoluhráčmi z národného tímu pred exhibičným zápasom s Výberom Tipsport extraligy.

"Na pondelkový duel ešte nenastúpi, no v stredu odcestuje s mužstvom do Soči," povedal pre TASR hovorca Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Tomáš Štulajter.

Stále neistý je štart Mariána Gáboríka, ktorý sa zotavuje po operácii zlomenej kľúčnej kosti. Krídelník Columbusu Blue Jackets pred olympijskou prestávkou zrejme neodohrá v NHL ani zápas, tréneri reprezentácie s ním však naďalej počítajú v Soči. Gáborík cez víkend korčuľoval so spoluhráčmi z Columbusu, skúšal si streľbu a v nedeľu odletel s mužstvom na trip, kde by sa už mal naplno zapájať do tréningov. "Viac o jeho zdravotnom stave budeme vedieť v druhej polovici týždňa, keď absolvuje ďalšie vyšetrenia," dodal Štulajter.

Európska časť olympijského hokejového tímu odletí do dejiska ZOH v stredu popoludní. Okrem nominovaných hráčov budú tvoriť výpravu aj náhradníci, ktorí budú s tímom trénovať, pokým nepriletí do Soči štrnástka zo zámorskej NHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies