ZOH v Soči definitívne aj s hráčmi z NHL

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 19:17 • 2 min
ZOH v Soči definitívne aj s hráčmi z NHL

NEW YORK - Predstavitelia Medzinárodného olympijského výboru (MOV), Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF), hokejovej NHL a hráčskej asociácie NHLPA sa definitívne dohodli o účasti hokejistov na zimných olympijských hrách 2014 v ruskom Soči. Pod piatimi kruhmi sa piatykrát po sebe - od Nagana 1998 - zídu najlepšie tímy v kompletnom zložení. Informoval o tom web NHL.

slovakia

left justify in out

"Nebolo jednoduché dospieť k tomuto rozhodnutiu, ale vieme, že hráči ho prijmú s radosťou, a čo je najdôležitejšie, aj prevažná väčšina našich fanúšikov a športových priaznivcov po celom svete. V NHL pôsobí mnoho hokejistov z celej planéty a všetkých napĺňa obrovská hrdosť reprezentovať svoju domovinu," vyhlásil komisár NHL Gary Bettman.

"Hráčov veľmi teší táto dohoda. Tešia sa, že budú mať možnosť obliecť si v Soči dres svojej reprezentácie," uviedol výkonný riaditeľ NHLPA Don Fehr. Najbližšiu sezónu NHL prerušia pre ZOH v Soči od 9. do 26. februára 2014. V Rusku sa na základe dohody predstavia aj rozhodcovia z najsilnejšej hokejovej ligy sveta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies