ZOH: Čakáme na vyjadrenie klubu, povedal Lupták o Višňovskom

NETKY.SK • 4 Február 2014, 17:29 • 2 min
ZOH: Čakáme na vyjadrenie klubu, povedal Lupták o Višňovskom

BRATISLAVA - Lekár slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Lupták: "Jasno chceme mať najneskôr do stredajšieho odletu výpravy do Soči".

slovakia

left justify in out

Ľubomír Višňovský po liečbe otrasu mozgu odohral od 27. januára tri stretnutia v zámorskej hokejovej NHL, v ktorých patril s priemerným ice-timom vyše 20 minút medzi najvyťaženejších hráčov New York Islanders. Jeho štart v drese Slovenska na zimných olympijských hrách v Soči vyzerá z tohto hľadiska nádejne, potrebný je však súhlas klubu.

"Stále čakáme na informácie, ešte v utorok by sme mali dostať vyjadrenie Islanders. Jasno chceme mať najneskôr do stredajšieho odletu výpravy do Soči. V prípade Mariána Gáboríka platí to isté," uviedol v utorok popoludní pre agentúru SITA lekár slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Lupták. 

Tridsaťsedemročný Višňovský nehral od 19. októbra a vynechal 46 zápasov. V spomenutých troch súbojoch - proti Bostonu a dvakrát v derby proti New York Rangers - nebodoval, spolu trikrát vystrelil na bránku a na konto mu pribudli dovedna dva mínusové body. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies