ZOH 2014: Sýkora s Vůjtekom do USA, stretnú sa so slovenskými hráčmi

NETKY.SK • 12 November 2013, 17:43 • 2 min
ZOH 2014: Sýkora s Vůjtekom do USA, stretnú sa so slovenskými hráčmi

BRATISLAVA - Generálny manažér slovenskej hokejovej reprezentácie Otto Sýkora odcestuje spolu s trénerom Vladimírom Vůjtekom vo štvrtok 14. novembra pracovne do USA. Cieľom cesty budú stretnutia so Slovákmi v NHL, ktorí by mali reprezentovať krajinu na hokejovom turnaji ZOH 2014 v Soči.

slovakia

left justify in out

Počas niekoľkých dní v zámorí navštívi vyslaná dvojica tri hokejové zápasy NHL. V dueli Bostonu s Columbusom budú sledovať v akcii Zdena Cháru a Mariána Gáboríka, následne po presune do New Yorku absolvuje líderská dvojica národného tímu stretnutie medzi "ostrovanmi" a Detroitom v mužstve s Tomášom Tatarom. Záverečnou zastávkou bude stretnutie Chicaga so San Jose, v ktorom by mal nastúpiť v drese "jastrabov" Marián Hossa. Sýkora s Vůjtekom sa v rámci cesty stretnú aj s aktuálne zranenými hráčmi Ľubomírom Višňovským a Michalom Handzušom, rozhovory by mali prebehnúť aj s Miroslavom Šatanom.

Po návrate z USA si to obaja namieria do dejiska budúcoročných majstrovstiev sveta v Bielorusku. Tréner Vůjtek si spoločne s generálnym manažérom reprezentácie prezrie 26. novembra obe hokejové haly určené pre svetový šampionát - Minsk arénu a Chižovka arénu. "Máme v pláne pozrieť si organizátormi vybrané ubytovacie kapacity, ako aj infraštruktúru arény, kde máme možnosť vybrať si kabínu. Večer si potom v Minsku pozrieme duel KHL medzi domácim Dinamom a Nižnekamskom," cituje stránka SZĽH slová Otta Sýkoru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies