Zoe Saldana a Sam Worthington si zahrajú aj v ďalších Avataroch

NETKY.SK • 15 Január 2014, 14:00 • 2 min
Zoe Saldana a Sam Worthington si zahrajú aj v ďalších Avataroch

LOS ANGELES - Americká herečka Zoe Saldana a jej kolega Sam Worthington si zahrajú v troch pokračovaniach úspešnej snímky Avatar (2009) režiséra Jamesa Camerona. Tridsaťsedemročný Austrálčan sa opäť predstaví ako Jake Sully a 35-ročná Saldana si zopakuje úlohu Neytiri.

slovakia

left justify in out

"Jake Sully je stelesnením vzácnej kombinácie vášne, sily, bystrosti a duše obyčajného človeka z ulice, čo kladie na herca veľké nároky. Sam priniesol do úlohy kombináciu, v ktorej sa stretli citlivosť, bezbrannosť a sila. Zoe zachytila každý aspekt jej postavy, ktorý som si predstavil. Do úlohy Neytiri vložila mix jemnosti, divokosti a neuveriteľnej fyzickosti. Som naozaj šťastný, že sa s nami vrátia do Pandory," vyhlásil Cameron, ktorý už spolupracuje na scenároch snímok. 

Scenár filmu Avatar 2 pripravuje Cameron s Joshom Friedmanom. Dvojica Amanda Silver a Rick Jaffa sa zas podieľa na scenári Avatara 3 a Shane Salerno na príbehu Avatara 4. Snímku Avatar 2 by mali začať nakrúcať koncom roka, pričom v rovnakom čase chcú filmári tiež pracovať na jej dvoch pokračovaniach. Nakrúcať budú na Novom Zélande, kde vznikol aj prvý film. Avatar 2 by mal prísť do kín v decembri 2016, ďalšie dva diely budú mať premiéru vždy s ročným odstupom. V pokračovaniach si úlohu Milesa Quaritcha zopakuje Stephen Lang. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies