Zobral mobil ako pokutu a ukradol bicykel, hrozia mu až dva roky!

NETKY.SK • 8 August 2014, 13:12 • 2 min
Zobral mobil ako pokutu a ukradol bicykel, hrozia mu až dva roky!

BRATISLAVA/KOŠICE - Na dôverčivosť doplatil 27-ročný cyklista z okresu Trebišov. Keď v stredu v noci odstavil svoj horský bicykel v čakárni železničnej stanice v Čiernej nad Tisou a zaspal na lavičke, zobudil ho 30-ročný muž z obce Boťany.

slovakia

left justify in out

Tvrdil, že na stanici nemôže mať bicykel ani tam spať, preto musí zaplatiť pokutu. Cyklista nemal pri sebe peniaze, preto si muž ako zálohu vypýtal jeho mobilný telefón a prikázal mu, aby horský bicykel odložil do stojana pred stanicou. Keď tak urobil a vracal sa do čakárne, zlodej zobral bicykel a odišiel. Polícia ukradnuté veci zaistila a vrátila dôverčivému majiteľovi. Keďže obvinený bol za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch už postihnutý, teraz mu za krádež hrozí trest odňatia slobody až na dva roky, informovala hovorkyňa krajskej polície v Košiciach Jana Mésarová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies