Zo zrážky v Slanci obvinila 45-ročného vodiča nákladného auta

NETKY.SK • 12 Marec 2016, 11:47 • 2 min
Zo zrážky v Slanci obvinila 45-ročného vodiča nákladného auta

KOŠICE – Polícia v Košiciach už obvinila 45-ročného vodiča nákladného vozidla, ktorý v piatok 11. marca riadil nákladné motorové vozidlo IVECO Daily a podľa vyšetrovateľov spôsobil zrážku s autobusom v obci Slanec v okrese Košice – okolie.

slovakia

left justify in out

Počas dokumentovania dopravnej nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru dopravy. Informoval o tom košický policajný hovorca Alexander Szabó.

 

Pri dopravnej nehode sa zranilo deväť osôb. K nehode došlo v piatok pred 13.00. Obvinený vodič riadil nákladné motorové vozidlo po hlavnej ceste v Slanci smerom na obec Rákoš. Pred koncom obce vošiel do jazdnej dráhy oproti idúcemu autobusu zn. Slovbus, ktorý viedol 55-ročný Košičan. Vodič s nákladným vozidlom zachytil ľavou stranou autobus, ten následne zišiel mimo vozovku do priekopy, kde sa prevrátil na bok a narazil do oplotenia rodinného domu, uviedol hovorca.

 

Zranení sa budú liečiť od sedem dní do troch týždňov. U vodičov nebolo zistené požitie alkoholu. Na vozidlách vznikla celková škoda vo výške 25.000 eur. Na oplotení domu a stĺpe verejného osvetlenia okolo 2000 eur.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies