Zo zmarenia verejnej dražby obvinila polícia Róberta O. a ďalších päť ľudí

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 12:07 • 2 min
Zo zmarenia verejnej dražby obvinila polícia Róberta O. a ďalších päť ľudí

BRATISLAVA/KOŠICE - Zo zločinu obmedzovanie osobnej slobody a z prečinu machinácie pri verejnom obstarávaní a verejnej dražbe obvinil vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) šesť osôb. TASR informoval Martin Wäldl, hovorca Prezídia Policajného zboru.

slovakia

left justify in out

"Obvinení mali ako členovia organizovanej skupiny zmariť verejnú dražbu, ktorá sa mala konať 24. októbra 2014 v Košiciach. Predmetom dražby mali byť nehnuteľnosti s trhovou hodnotou približne 6.000.000 eur nachádzajúce sa v Košiciach na Starej Prešovskej ceste," uviedol Wäldl.

 

František G., Patrik K., Filip O., Lukáš I. a Jakub M. na pokyn Róberta O. mali podľa polície zabrániť účasti na tejto dražbe jej účastníkom tak, že sa postavili pred vchody do budovy a aktívnym pohybom, odstrkávaním a vyhrážkami bránili viacnásobným pokusom o vstup do nej. Vyšetrovateľ ich obvinil 28. apríla tohto roka.

 

"Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až sedem rokov," uzavrel Wäldl.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies