Zo žiarlivosti dobil družku palicou

NETKY.SK • 18 September 2014, 11:29 • 2 min
Zo žiarlivosti dobil družku palicou

BRATISLAVA/KOŠICE – Zo žiarlivosti dobil 37-ročný muž z Krompách svoju 33-ročnú družku. Skoré ráno sa v rodinnom dome na Družstevnej ulici začalo žiarlivostnou hádkou.

slovakia

left justify in out

Potom začal muž ženu biť drevenou palicou po hlave aj inde po tele a vyhrážal sa, že ju zabije. Žena sa bude zo zranení liečiť asi dva týždne. Muž skončil v policajnej cele s obvinením z ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a vyšetrovateľ navrhol jeho stíhanie vo väzbe. Súd mu môže vymerať päť až 12 rokov, informovala hovorkyňa krajskej polície v Košiciach Jana Mésarová.

 

Z ublíženia na zdraví obvinili aj 34-ročného muža z Koromle, ktorý začiatkom júna v rodinnom dome napadol 34-ročnú bývalú manželku. Najprv do nej sácal v kúpeľni, preto vyšla na dvor. Tam ju udieral päsťou do tváre, ťahal za vlasy a vulgárne jej nadával. Žena ušla do dediny, kde ju dobehol, udrel ju päsťou do hlavy a kopal ju po celom tele. Spôsobil jej zranenia s liečením 35 dní. Mužovi za tento skutok hrozí trojročné väzenie. 

 

Polícia v Košickom kraji vyšetrovala aj prípady násilia detí voči matkám. Po hádke napadol v stredu okolo obeda 35-ročný muža 76-ročnú matku v rodinnom dome v obci Zemplín. Hodil po nej kuchynský nôž a vyhrážal sa jej zabitím. Muž skončil v policajnej cele, hrozí mu až trojročného väzenia. 

53-ročný muž napadol svoju 76-ročnú matku koncom júna v rodinnom dome v obci Švedlár. Udieral ju päsťami do tváre a rúk, potom aj lakťovou opierkou z kresla. Zo zranení sa liečila desať dní, násilníkovi hrozí trojročné väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona