Zo železničného vagóna ukradli 900 kíl cukru, škoda je asi 1900 eur

NETKY.SK • 13 Február 2013, 12:44 • 2 min
Zo železničného vagóna ukradli 900 kíl cukru, škoda je asi 1900 eur

Zo železničného vagóna ukradli 900 kíl cukru, škoda je asi 1900 eur - Krimi Takmer tonu cukru si minulý týždeň odniesol zlodej zo železničného vozňa počas prepravy z Rakúska do stanice Čierna nad Tisou (okres Trebišov). Z vozňa strhol plombový uzáver a ná

slovakia

left justify in out

imgTakmer tonu cukru si minulý týždeň odniesol zlodej zo železničného vozňa počas prepravy z Rakúska do stanice Čierna nad Tisou (okres Trebišov).

"Z vozňa strhol plombový uzáver a následne odcudzil 900 kg cukru," uviedol dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Poverený policajt Oddelenia železničnej polície Policajného zboru Čierna nad Tisou začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. "Poškodenej spoločnosti vznikla krádežou škoda vo výške zhruba 1900 eur," dodal hovorca.

Podobný prípad sa stal vlani v novembri, keď z nákladného vozňa na trase z Rakúska do Čiernej nad Tisou zmizlo 500 kíl krištáľového cukru.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona