Zo zatracovaného Ružičku sa stal hrdina Třinca

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 09:41 • 2 min
Zo zatracovaného Ružičku sa stal hrdina Třinca

LITVÍNOV - Pred pár dňami fanúšikovia Třinca slovenskému hokejovému útočníkovi Štefanovi Ružičkovi nevedeli prísť na meno, teraz je pre nich jeden z hrdinov.

slovakia

left justify in out

Kým v nedeľu počúval počas druhého stretnutia finále s Litvínovom v domácom prostredí od časti fanúšikov zlostné pokriky, keď bol dvakrát vylúčený a potom nepremenil šance, v stredu ho museli oslavovať. V Litvínove rozhodol presným zásahom o výhre oceliarov 1:0, ktorou znížili stav série na 1:2.

 

Ružička dal kritikom najlepšiu odpoveď priamo na ľade. "Kritika, ktorú musel znášať, nebola práve pekná. My sme za Štefanom za každých okolností. Aj keby urobil osemnásť faulov, tak je to náš hráč, náš chlapec a je s nami v tíme," vyjadril slovenskému útočníkovi podporu v rozhovore pre iDnes.cz spoluhráč Jakub Klepiš, ktorý počas finále zhodil bradu a nechal si len fúzy. "Je to taká moja rarita. Urobil som to už dvakrát, keď sme vo finále prehrávali. Vždy to zabralo a série sme otočili. Čiastočne to bola sranda, aby si mali spoluhráči z koho uťahovať," vysvetlil Klepiš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona