Zo svadby zmizlo dievčatko, obvinený je jeden muž

NETKY.SK • 4 September 2017, 12:03 • 2 min
Zo svadby zmizlo dievčatko, obvinený je jeden muž

PARÍŽ - Nemenovaného muža obvinili z únosu v súvislosti so zmiznutím deväťročného dievčatka, ktoré sa stratilo zo svadobnej hostiny vo Francúzskych Alpách.

slovakia

left justify in out

Podľa spravodajského portálu BBC je to jeden z dvojice 34-ročných mužov, ktorých vo štvrtok a piatok zadržali v súvislosti s pátraním po Maëlys de Araujo, no po vypočutí ich prepustili.

Informoval o tom prokurátor z mesta Grenoble s tým, že muž, ktorý sa zúčastnil na svadbe, vytrvalo odmieta obvinenia, vyšetrovacích sudcov však nepresvedčil a rozhodli sa ho zadržať. Vzniesli pritom proti nemu obvinenia z únosu, protiprávneho väznenia alebo svojvoľného zadržiavania maloletej osoby mladšej ako 15 rokov.

Po tom, ako dieťa zmizlo z oslavy v Le Pont-de-Beauvoisin, spustili úrady rozsiahle pátranie, do ktorého sa zapojili stovky dobrovoľníkov. Maëlys naposledy videli 27. augusta okolo 15:00. Policajné psy jej pach stratili na parkovisku, čo naznačuje, že mohla nasadnúť do nejakého auta alebo ju doň niekto naložil nasilu. Polícia v uplynulých dňoch vypočula okolo 250 možných svedkov, okrem svadobných hostí aj ľudí z ďalších dvoch akcií, ktoré sa konali v blízkosti.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona