Zo snoubordu rovno na lyže! Ledecká sa stala víťazkou druhého tréningu zjazdu vo Val Gardene

NETKY.SK • 17 December 2018, 15:32 • 2 min
Zo snoubordu rovno na lyže! Ledecká sa stala víťazkou druhého tréningu zjazdu vo Val Gardene

VAL GARDENA - Česká reprezentantka Ester Ledecká sa stala prekvapujúcou víťazkou pondelkového druhého tréningu zjazdu žien v talianskom stredisku Val Gardena pred utorkovou ostrou súťažou v tejto disciplíne v pretekoch Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročná rodáčka z Prahy pritom iba v sobotu vyhrala paralelný obrovský slalom snoubordistiek v Cortine d'Ampezzo. Dvojnásobná olympijská šampiónka (v paralelnom obrovskom slalome snoubordistiek a super G zjazdárok, pozn.) Ledecká dosiahla v druhom tréningu o 4 desatiny sekundy lepší čas ako druhá Talianka Nicol Delagová.

 

V pondelkovom prvom tréningu zvíťazila Rakúšanka Ramona Siebenhoferová, všestrannú Ledeckú klasifikovali na 14. priečke. Češka ovládla tréning zjazdu už tretíkrát v kariére, v minulosti sa jej to podarilo v rakúskom Altenmarkte-Zauchensee a kanadskom Lake Louise.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies