Zo Škrtelovho prestupu nič nebude, Barcelona angažovala o osem rokov mladšieho Kolumbijčana

NETKY.SK • 21 December 2018, 09:19 • 2 min
Zo Škrtelovho prestupu nič nebude, Barcelona angažovala o osem rokov mladšieho Kolumbijčana

BARCELONA - Defenzívu španielskeho futbalového klubu FC Barcelona vystuží Kolumbijčan Jeison Murillo, v katalánskej metropole bude hosťovať z konkurenčnej Valencie. Na zozname zimných posíl do obrany figuroval aj slovenský reprezentant Martin Škrtel.

slovakia

left justify in out

O 34-ročného stopéra Fenerbahce Istanbul sa však zaujímajú viaceré kluby, aktuálne prejavil interes AS Monaco, informoval denník Nice Matin.

 

Dvadsaťšesťročný obranca sa k novým spoluhráčom pripojí, keď úspešne absolvuje zdravotnú prehliadku. Hosťovanie potrvá do konca aktuálnej sezóny, potom bude môcť FC Barcelona uplatniť opciu vo výške 25 miliónov eur.

 

Murillo natrvalo prestúpil do Valencie iba v lete, predtým v klube hosťoval z talianskeho Interu Miláno. Katalánsky tím si od kolumbijského stopéra sľubuje, že zapláta dieru v strede obrany, ktorá vznikla zraneniami Samuela Umtitiho a Thomasa Vermaelena.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona