Zo sexuálneho obťažovania obvinili osoby zo štyroch klubov Premier League

NETKY.SK • 14 December 2016, 09:08 • 2 min
Zo sexuálneho obťažovania obvinili osoby zo štyroch klubov Premier League

LONDÝN - Londýnska polícia začala vyšetrovanie podozrivých osôb v štyroch futbalových kluboch Premier League z hlavného mesta v súvislosti so stupňujúcim škandálom sexuálneho obťažovania v britskom futbale.

slovakia

left justify in out

Polícia uviedla, že vyšetrovateľský tím dostal 106 samostatných obvinení v priebehu piatich dní od otvorenia vyšetrovania. Obvinení sú z 30 futbalových klubov, z toho štyri z najvyššej súťaže. Mená klubov polícia nezverejnila, Londýn má v Premier League aktuálne päť tímov - Chelsea, Arsenal, Tottenham, West Ham a Crystal Palace.

 

V súvislosti s obťažovaním mladých hráčov v anglickom futbale polícia identifikovala 83 podozrivých osôb. Škandál sa týka 98 klubov, intenzívne sa ním zaoberá Anglická Futbalová asociácia (FA), vláda i Medzinárodná futbalová federácia (FIFA).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona