Zo sexshopu si odniesol peniaze, lupiča hľadajú

NETKY.SK • 4 Október 2013, 11:51 • 2 min
Zo sexshopu si odniesol peniaze, lupiča hľadajú

BRATISLAVA- V sexshope na Račianskej ulici v Bratislave lúpil dnes predpoludním neznámy muž.

slovakia

left justify in out

Ozbrojený páchateľ vošiel do predajne krátko pred 10:00 a odniesol si asi sto eur a mobil, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Pri prepade nebol nikto zranený. Lupič mohol mať do 35 rokov, vysoký bol približne 185 cm, štíhlej postavy. Mal oblečenú bielu mikinu, na hlave mal čiernu baretku a maskoval sa čiernymi slnečnými okuliarmi. Prípadní svedkovia, ktorí si okolo 10:00 v okolí Račianskej ulice všimli niečo podozrivé, môžu akékoľvek informácie poskytnúť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

V sexshope na Račianskej ulici v Bratislave úradoval lupič aj v apríli v roku 2011. V tomto prípade páchateľa dolapili. Štyridsaťtriročný muž z Brna si odniesol okolo 130 eur a do oka mu padla aj spodná bielizeň. Z úlovku sa však dlho netešil, hliadka ho pár minút po čine zadržala na Ursínyho ulici. Koncom marca v tom istom roku sa lúpilo aj v predajni s erotickými pomôckami na Ľadovej ulici, páchateľ si vtedy odniesol 370 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies