Zo Schwarzeneggerovho portétu niekto zotrel podobizeň jeho manželky

NETKY.SK • 13 September 2014, 11:53 • 2 min
Zo Schwarzeneggerovho portétu niekto zotrel podobizeň jeho manželky

SACRAMENTO - Z oficiálneho portrétu bývalého kalifornského guvernéra a hrdinu akčných filmov Arnolda Schwarzeneggera niekto zotrel podobizeň jeho manželky Marie Shriverovej, s ktorou sa Schwarzenegger pred časom rozišiel, napísala v piatok agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Niekdajší guvernérov poradca Clay Russell potvrdil, že pôvodne mal Schwarzenegger na svojom oficiálnom portréte na chlopni saka namaľovaný odznak so Shriverovej podobizňou, ktorý však niekto odstránil. Realistický portrét od rakúskeho maliara Gottfrieda Helnweina vznikol počas Schwarzeneggerovho prvého funkčného obdobia a odvtedy spočíval na maliarskom stojane v kancelárii Schwarzeneggerovej produkčnej firmy Oak Productions v kalifornskej Santa Monice.
      

Po Schwarzeneggerovom odchode z funkcie kalifornského guvernéra sa na verejnosti objavili správy o jeho pomere s gazdinou, z ktorého má 16-ročného syna. Schwarzenegger a Shriverová - neter zavraždeného amerického prezidenta Johna F. Kennedyho - žijú už dlhší čas oddelene.
      

Zatiaľ nie je jasné, kedy bol odznak s podobizňou Schwarzeneggerovej manželky zotretý, alebo kto to urobil. Hovorca bývalého guvernéra Adam Mendelsohn na odkaz, ktorý mu agentúra AP zanechala na telefónnom záznamníku nereagoval. Portrét oficiálne odhalili v pondelok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies