Znova zmenili termín premiéry Aquamana

NETKY.SK • 17 Marec 2017, 14:27 • 2 min
Znova zmenili termín premiéry Aquamana

BRATISLAVA - Spoločnosť Warner Bros. opäť zmenila dátum premiéry filmu Aquaman. Snímka inšpirovaná komiksami o rovnomennom superhrdinovi z dielne DC Comics sa dostane do amerických kín až 21. decembra 2018 a uvedú ju v 3D.

slovakia

left justify in out

Podľa pôvodných plánov mala snímka debutovať ešte 27. júla 2018, to však vlani jej tvorcovia zmenili a posunuli dátum premiéry na 5. októbra 2018. Dôvod zmeny termínu neuviedli.

Spoločnosť okrem zmeny termínu Aquamana oznámila premiéry ďalších dvoch snímok z jej produkcie. Komédia Bastards s Owenom Wilsonom, Edom Helmsom či J. K. Simmonsom, sa do amerických kín dostane tento rok 22. decembra. Dráma Horse Soldiers s Chrisom Hemsworthom bude zase debutovať 19. januára 2018. 

V titulnej úlohe Aquamana sa predstaví Jason Momoa, ktorý túto postavu stvárnil už vo filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016) a zopakuje si ju aj v pripravovanom filme Justice League. Jeho manželku, podmorskú kráľovnú Meru si zahrá Amber Heard, ktorá sa taktiež predstaví aj v Justice League.

 

Hlavného zloducha, ktorým je Aquamanov nevlastný brat Orm Marius alias Ocean Master, stvárni Patrick Wilson. Ďalším potvrdeným členom hereckého obsadenia je Willem Dafoe v úlohe Nuidisa Vulka. Réžiu dostal na starosť James Wan, ktorý snímku nakrúti podľa scenára Willa Bealla. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies