Znojmo vyšetrujú pre podozrenie z korupcie

NETKY.SK • 10 August 2017, 14:57 • 2 min
Znojmo vyšetrujú pre podozrenie z korupcie

Znojmo - Český hokejový klub Orli Znojmo vyšetrujú pre podozrenie z korupcie v stretnutí nadnárodnej EBEL ligy proti HDD Olimpii Ľubľana.

slovakia

left justify in out

Bývalý brankár slovinského klubu Jeff Frazee údajne dostal prostredníctvom svojho trénera brankárov a predstaviteľov Znojma ponuku na "pustenie" zápasu. "Odmietame, že by sa ktokoľvek z našej organizácie akýmkoľvek spôsobom snažil skontaktovať hráča Ľubľany. Zvažujeme právne kroky, keďže táto vec poškodzuje dlhodobo budované dobré meno klubu," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení klubu.

 

Znojmo zvíťazilo v inkriminovanom zápase 7:0, Frazee odchytal v bránke slovinského tímu len dvanásť minút, za stavu 0:3 odišiel na striedačku. Moravania potrebovali stretnutie vyhrať, aby sa kvalifikovali do play off. Do vyšetrovania sa okrem vedenia súťaže zapojila aj rakúska polícia, v spolupráci s českou a slovinskou. V Znojme pôsobí aj dvojica slovenských hokejistov Tomáš Halász a Marek Biro. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies