Znojmo ukončilo spoluprácu s Petrom Pucherom po 14 sezónach

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 13:27 • 2 min
Znojmo ukončilo spoluprácu s Petrom Pucherom po 14 sezónach

ZNOJMO- Vedenie hokejového Znojma po 14 sezónach ukončilo spoluprácu so 42-ročným slovenským útočníkom Petrom Pucherom. Strieborný medailista z MS 2000 v Petrohrade odohral za "orlov" 753 zápasov, v ktorých nazbieral 616 kanadských bodov.

slovakia

left justify in out

"Po skončení sezóny sme Petrovi oznámili, že vzhľadom na plánované omladenie kádra s jeho službami v novom ročníku už nepočítame. Ponúkli sme mu, aby naďalej pôsobil v klube na športovom úseku, čo Peter zdvorilo odmietol s tým, že by chcel ešte pokračovať v aktívnej kariére," povedal pre oficiálnu klubovú stránku športový manažér Znojma Rostislav Dočekal.

 

Peter Pucher prišiel do Znojma v roku 1999 a pôsobil tam až do roku 2006, keď sa presunul do Pardubíc. Pred šiestimi rokmi sa na Moravu vrátil a účinkoval so Znojmom v EBEL lige. Bol pri oboch najvýznamnejších úspechoch klubu - treťom mieste v českej extralige v roku 2006 a vlaňajšej druhej priečke v EBEL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona