Znechutený Tévez pripustil tohtoročný odchod zo scény

NETKY.SK • 28 September 2016, 14:39 • 2 min
Znechutený Tévez pripustil tohtoročný odchod zo scény

BUENOS AIRES - Argentínsky bývalý futbalista manchesterských klubov United a City či Juventusu Turín Carlos Tévez zvažuje ukončenie svojej profesionálnej kariéry ešte v tomto roku.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný útočník v službách Bocy Juniors vo svojej vlasti sa posťažoval na neprimeraný mediálny tlak. Práve miestni žurnalisti podľa Téveza môžu za to, že si momentálne odpykáva trojzápasový trest. "Dištanc som dostal od novinárov, nie príslušnej komisie. Oni ich do toho dotlačili," povedal Tévez pre Fox Sports, citoval ho portál goal.com.

 

"Ak remizujeme, Boca je v kríze. Pri River Plate to tak nie je. Ak remizujú oni, hrali dobre a všetko je krásne," dodal Tévez sarkasticky a pokračoval: "V Európe viete už pol roka dopredu, kedy budete hrať proti akému mužstvu. Tu v pondelok zistíte, či hráte v piatok." Znechutenie prispelo k tomu, že 76-násobný reprezentant Argentíny premýšľa o odchode z odvetvia: "Je možnosť, že na konci roka skončím. Uvažujem o tom."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona