Znásilnil ju?! Brutálna vražda malej Elišky (†9) mala sexuálny motív!

NETKY.SK • 11 September 2014, 18:07 • 2 min
Znásilnil ju?! Brutálna vražda malej Elišky (†9) mala sexuálny motív!

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ – U našich západných susedov stále rezonuje prípad zavraždenej 9-ročnej Elišky. Tá v utorok odišla zo školy a domov sa nevrátila. Polícia po nej vyhlásila pátranie a jej telíčko našli v lese za mestom.

slovakia

left justify in out

Ako informovala česká TV Nova smrť malej Elišky bola násilná a mala sexuálny motív. Iba deväťročné dievčatko našli vyzlečené v balíkoch slamy necelý kilometer od miesta, kde bývala. Podľa jej spolužiačky odišla s mužom, ktorý mal na sebe čierne tričko a roztrhané džínsy.

 

Špekuluje sa o tom, že by práve tým mužom mohol byť jej strýko. Eliškina matka to však popiera. „Jej spolužiačka ju videla odchádzať s nejakým mužom v čiernom tričku s dlhým rukávom a v otrhaných džínsach. Neviem, či ho poznala. Nechápem to, snažila som sa ju učiť nech s nikým nikam nechodí," povedala Eliškina matka pre idnes.cz.

 

Majú podozrivého?!

Český web extra.cz informoval o tom, že polícia má podozrivého z vraždy a momentálne ho vypočúvajú. Ide však o neoverenú informáciu.

 

img

 

Zúfalá matka hľadala pomoc na sociálnej sieti

Eliškina matka prosila o pomoc pri hľadaní svojej dcérky aj na Facebooku. Posielala jej fotografie a dúfala, že svoju dcérku uvidí. Keď sa dozvedela tú hroznú správu, jej vrahovi napísala drsný odkaz: „Ty z**d...ty skapeš..ja ta vlastnoručne zabijem. Za to že si ublížil môjmu dievčatku...nikdy sa nezmierim s tým čo sa stalo. Ďakujem všetkým za podporu, ale moje jediné dievčatko sa mi už nikdy nevráti. Veľmi to bolí :(.“

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies