Znaroks sa priznal, ako prišiel o zmluvu v Bostone

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 11:01 • 2 min
Znaroks sa priznal, ako prišiel o zmluvu v Bostone

MINSK - Súčasný tréner ruskej hokejovej reprezentácie Olegs Znaroks mal v roku 1992 šancu zahrať si za Boston v NHL, ale odmietol to a namiesto toho zakotvil v Landsbergu v nižšej nemeckej súťaži. Po 22 rokoch sa priznal, že nevedel vtedy poriadne po anglicky, a tak vlastne ani netušil, čo mu klub ponúka v písomnej zmluve.

slovakia

left justify in out

"Odohral som v Severnej Amerike niekoľko zápasov a predložili mi zmluvu na podpis. Odmietol som, lebo ponúkaná suma sa mi zdala primalá. Neskôr som zmluvu ukázal kamarátovi a ten mi povedal, že peniaze v zmluve mi chceli vyplácať mesačne, nie ročne. Neľutujem však, čo sa stalo. Bol to asi osud," priznal dnes 51-ročný Znaroks počas MS v Minsku pre Eishockey News. 

 

Bývalý kapitán reprezentácie Lotyšska je dnes úspešný tréner. V sezónach 2011/2012 a 2012/2013 sa s Dinamom Moskva tešil z Gagarinovho pohára za celkový triumf v KHL, teraz vedie Rusov na majstrovstvách sveta a zatiaľ úspešne. V troch zápasoch ruskí hokejisti nepustili súperom ani jeden bod a nastrieľali už 15 gólov. "Pre Rusko nemôže byť na svetovom šampionáte iný cieľ ako titul. Som si toho vedomý," dodal Znaroks. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies