Známy utečenec Červenka má konkurenciu: Milan Vavro zdrhol policajtom

NETKY.SK • 6 Február 2015, 09:46 • 2 min
Známy utečenec Červenka má konkurenciu: Milan Vavro zdrhol policajtom

BRATISLAVA - Po Romanovi Červenkovi (33), ktorý ušiel policajtom cez záchodové okienko, je tu nová hviezda medzi utečencami, uvádza denník Nový čas.

slovakia

left justify in out

Tentoraz sa husársky kúsok podaril Milanovi Vavrovi (33) z Trenčína. Milan bol predvedený na obvodné oddelenie v Zámostí. "Policajti ktorí, vykonávali ostrahu zadržaného, ho nechali na krátku chvíľu osamote, čo obvinený využil a z budovy ušiel," povedala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

 

Kadiaľ ušiel, neprezradila. Podľa nej však nešlo o nebezpečného páchateľa, ale o muža, ktorý spolupracoval a nebol agresívny. "Je obvinený z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody. Ku krádežiam sa doznával, a preto z taktických dôvodov nemal založené putá," uviedla. Podľa hovorkyne E. Antalovej polícia už vyvodila z udalosti dôsledky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies