Známy slovenský raper daruje peniaze za merch slovenskému zdravotníctvu

NETKY.SK • 17 Marec 2020, 09:55 • 2 min
Známy slovenský raper daruje peniaze za merch slovenskému zdravotníctvu

Spirit Animal je prvým oficiálnym singlom Majka Spirita od vydania jeho posledného albumu Nie som tu náhodou. Skladbu samotnú označuje ako intro k jeho tvorbe na rok 2020.

slovakia

left justify in out

Veľké gesto

"Chystám pre fanúšikov Spirit Animal merch a rozhodol som sa, že všetok zisk z neho použijem na podporu slovenského zdravotníctva," uviedol umelec na sociálnych sieťach. Zároveň verejnosť a svojich fanúšikov vyzval, aby ho kontaktovali s odporúčaniami na neziskové organizácie, ktoré týmto spôsobom môže podporiť.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

 

"Spirit Animal sú moje myšlienky a emócie nahromadené za posledný rok. Chcel som to všetko vypovedať ešte predtým, ako začnem vydávať novú hudbu," uviedol k novinke Majk a dodal: "Klip režíroval český šaman Adam Pavelka, nakrúcal sa koncom februára v Prahe." Pre mladého českého režiséra to nie sú neznáme vody. Okrem iného má na konte spoluprácu s Darou Rolins i Rytmusom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Grimaso (@dj_grimaso),

 

Nový štýl tvorby

Po hudobnej stránke skladbu zastrešil Majkov dvorný producent. "Hudbu sme robili spoločne v našom novom štúdiu. Dostal som základné indície, ako by hudba mala vyzerať, akú by mala mať atmosféru a vznikala priamo pred Majkom, úplne free stylovo. Málokedy tvoríme takto spolu. Často mám hudby vyrobené a už len vyberáme. Toto bol v podstate experiment a funguje to," priblížil zákulisie vzniku skladby DJ Grimaso.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Grimaso (@dj_grimaso),

 

Návrat k starým časom 

"Tento sound a celý tento štýl je pre mňa akoby taký návrat späť k Majkovým koreňom, ako bol mixtape Mladý rebel, alebo ešte pred ním skladby ako Byť či nebyť, je to vyslovene taký ten undergroundový sound. Nie je tam cítiť mainstream, je to viac - menej čisto hip - hopová záležitosť," opisuje Grimaso svoj pocit z aktuálneho Majkovho umeleckého obdobia.

 

img

 

Sólo aj projekt s H16

Úspešný raper sa netají tým, že momentálne prežíva jedno z najspokojnejších období vo svojom pracovnom i súkromnom živote. Na aktuálny rok si pre fanúšikov pripravuje jednu z najaktívnejších sezón svojej doterajšej kariéry, hudobný mix sólových projektov i spolupráce so svojou domovskou formáciou H16. "Cítim, že 2020 bude jeden z najplodnejších rokov, aké som kedy mal," dodal na záver.

 

 

Basketbal bol odjakživa spojený s rapom. V klipe vyjadril Majk veľkú poctu legende NBA Kobemu Bryantovi, keď mal oblečený dres Lakers s číslom 8. 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies