Známy hollywoodsky herec odkazuje Weinsteinovi: Ak nepôjdeš do basy, zabijem ťa!

NETKY.SK • 5 Január 2018, 06:00 • 2 min
Známy hollywoodsky herec odkazuje Weinsteinovi: Ak nepôjdeš do basy, zabijem ťa!

Herec Paul Sorvino, ktorý si ako správny Talian zahral napríklad v kultových Mafiánoch, sa vyhráža, že ak súd nepošle zvrhlíka Weinsteina do väzenia, zabije ho.

slovakia

left justify in out

Sorvinova dcéra Mira Weinsteina obvinila zo sexuálneho obťažovania v rozhovore pre New Yorker, píše Server Stredoevropan.cz. Tak sa o ňom dozvedel aj Sorvino.

 

Weinstein odstavil herečku Miru Sorvino od dobrých úloh. Bola málo povoľná?

 

A reagoval ako správny otec. "Pôjde do väzenia. Áno. Ten z****syn. A dobre preňho, keď pôjde, pretože ak nie, bude musieť počítať so mnou. A ja toho s*áča zabijem. Je to prosté." 

 

Hviezda Mafiánov o obťažovaní povedala. "Keby som to vedel, už by nechodil. Bol by na vozíku."

 

O svojej dcére prehlásil, že je odvážna a skvelá. "To prasa dostane, čo si zaslúži. Zákon ho dostane. Pôjde do väzenia a umrie tam."

 

Mira Sorvino povedala New Yorkeru, že v roku 1995 ju Weinstein obťažoval. Raz sa vraj ukázal po polnoci pri jej dverách a odišiel až potom, keď mu povedala, že prijde jej priateľ. Weinstein sa jej vtedy pomstil, keď ju dal v Hollywoode na čiernu listinu. Odvtedy weinsteinova spoločnosť Miramax s Mirou nespolupracovala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies