Známy hokejista vystrájal v lietadle do Prahy, z toho vám spadne sánka

NETKY.SK • 5 Október 2017, 10:17 • 2 min
Známy hokejista vystrájal v lietadle do Prahy, z toho vám spadne sánka

PRAHA - Český hokejista Jiří Hudler mal počas divokého letu z New Yorku do Prahy v alkoholovom opojení žiadať od personálu lietadla kokaín a pokúsiť sa močiť do potravinového vozíka. On sám to popiera a hovorí o drobných prehreškoch.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Blesk 33-ročný útočník s 11-ročnou kariérou v NHL mal obťažovať letušku a neskôr sa údajne mal vyhrážať smrťou privolanému stewardovi. "Vravel, že keď priletíme do Prahy, zavolá známym a nechá ma zabiť. Potom to ešte raz zopakoval, keď som mu vravel, že nerozumiem," cituje denník Blesk jedného zo stewardov leteckej spoločnosti Delta Airlines.

 

Existuje aj podozrenie, že Hudler si sám aplikoval kokaín v umývadle na toalete. "Keď sa vrátil medzi cestujúcich, mal spodnú peru výrrazne bielu od nejakého prášku. V kuchynke sa zasa chcel vymočiť do vozíka, musel som ho chytiť za ruku, aby to neurobil," doplnil stevard vo svojej výpovedi.

Hudler, ktorý odišiel z pražského letiska v sprievode policajtov, celú situáciu zľahčuje a nepriznal údajné vážne prehrešky v správaní na palube lietadla. "Nič sa nestalo, bol to len taký malý incident. Asi to nebolo úplne normálne, ale že by to vybočovalo, to nie," povedal Hudler, cituje ho portál isport.blesk.cz.

Člen držiteľa Stanley Cupu z roku 2008 Detroitu Hudler je momentálne voľný hráč bez zmluvy. Vlaňajšiu sezónu v NHL končil v drese Dallasu, predtým pôsobil vo Floride a Calgary. V najprestížnejšej profilige dosiaľ nastúpil v 708 zápasoch, v ktorých dosiahol 164 gólov a pridal 264 asistencií.

 

Zarážajúce na celom incidente je aj to, že v sezóne 2014/2015 získal v NHL preszížne ocenenie Lady Byng Memorial Trophy pre hokejového džentlmena...
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona