Známy herec Andy Hryc sa topí v dlhoch: Chce vyhlásiť bankrot

NETKY.SK • 21 Január 2016, 11:30 • 2 min
Známy herec Andy Hryc sa topí v dlhoch: Chce vyhlásiť bankrot

BRATISLAVA – Známeho slovenského herca Andyho Hryca (66) stále trápia problémy z čias, kedy šéfoval rádiu Twist. Kvôli rádiu má na krku obrovské dlhy, a tak sa na bratislavskom súde rozhodol podať návrh na konkurz vlastnej osoby – osobný bankrot.

slovakia

left justify in out

„Súd ukladá predbežnému správcovi povinnosť zistiť, či majetok dlžníka bude postačovať aspoň na úhradu nákladov konkurzu,“ píše sa v obchodnom vestníku Okresný súd Bratislava I.

 

Hryca trápia exekúcie už niekoľko rokov. V roku 2003 predal väčšinový balík akcií Rádia Twist holandskej spoločnosti ERG Media & Broadcasting Holding.

 

Takýto krok sa robí v prípade, že človek nemá dostatok financií na zaplatenie dlhov. Známy umelec má vysoké finančné záväzky ešte z čias, keď šéfoval rádiu Twist. Podľa Hryca investor nechal zámerne expirovať zmluvy a podľa Hryca „začal vydieraním o tom, koľko chce akcií a za koľko.“ 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona