Známu českú herečku a speváčku brutálne zbil kamarát

NETKY.SK • 31 Júl 2016, 12:12 • 2 min
Známu českú herečku a speváčku brutálne zbil kamarát

BRATISLAVA - Českú herečku a speváčku Veroniku Zelníčkovú, známu napríklad zo seriálov Ordinace v růžové zahradě (2005) či Gympl s (r)učením omezeným (2012), museli hospitalizovať po tom, ako ju zo zatiaľ neznámeho dôvodu napadol a okradol kamarát. Nemenovaného útočníka už polícia zatkla. Dvadsaťdvaročná Zelníčková má otras mozgu, zošitú hlavu, viaceré modriny a vyrazené zuby.

slovakia

left justify in out

"Priatelia, kamaráti, so slzou v oku a v strašnom šoku vám chceme oznámiť, že naša speváčka Veronika bola takmer zabitá, zmlátená a okradnutá chlapom, úbožiakom a absolútnym... neexistuje také slovo! Veronika leží v nemocnici a snaží sa z toho dostať," napísali na sociálnej sieti Facebook Zelníčkovej kolegovia z kapely Anacreon.


K incidentu došlo vo štvrtok v skúšobni skupiny. Podľa webstránky Tn.cz bol útočníkom 23-ročný mladík, ktorý Zelníčkovej najprv rozbil o hlavu pivný pohár a potom ju udieral sklenenými fľašami. Nakoniec ju aj okradol.

 

Speváčka si neskôr dokázala zavolať pomoc a identifikovať páchateľa, ktorý bol kamarát členov kapely. S jeho zatknutím pomohol aj speváčkin priateľ Tomáš Krejza. "Hľadali sme peňaženku, ktorú ukradol, a narazili sme na krvavé stopy. Tie končili na autobusovej zastávke. Pozrel som sa do krovia a tam som ho našiel ležať," uviedol Krejza.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies