Známe hviezdy a ich neznáme fóbie

NETKY.SK • 18 September 2017, 16:35 • 2 min
Známe hviezdy a ich neznáme fóbie

BRATISLAVA - Fóbia je chorobný strach v situácii, ktorá bežne strach nevyvoláva. Fóbia je iracionálna, neadekvátna reakcia prejavujúca sa strachom, ktorá človeka zvyčajne núti, aby sa vyhýbal bežným miestam, predmetom alebo situneáciám. Je to strach pred vlastným strachom a stratou sebakontroly. Viete z čoho majú strach celbrity?

slovakia

left justify in out

Pamela Anderson - Je ťažké uveriť, že práve táto sexi plavčíčka má strach zo zrkadiel. Ako sa teda dokáže každé ráno nalíčiť a očesať? Alebo ako môže šoférovať auto, keď neznesie ani pohľad do spätného zrkadla?

 

obrazok

 

Madonna - Kráľovná modernej hudby, pre ktorú je vek iba bezvýznamným číslom, sa tiež niečoho bojí. Čo ju doháňa k šialenstvu? Predstavte si, že dážď a hromy. Táto psychická patália sa odborne nazýva brontofóbia a popová diva ju samozrejme povzniesla na vyššiu úroveň s eleganciou sebe vlastnou. Madonna by kľudne v aute strávila celé hodiny, iba aby z neho nemusela vystúpiť keď prší a v diaľke sa blýska.

 

obrazok

 

David Beckham - Ani známy futbalista v zaslúženom dôchodku nie je tak celkom v poriadku. Jeho prekliatím je chronická nervozita z neporiadku a neusporiadaného priestoru. V praxi to vyzerá tak, že keď sa David ubytuje v nejakom hoteli, ešte skôr než mu prinesú batožimu, prestaví podľa svojho gusta celú izbu. Poprekladá časopisy, premiestni vázy s kvetinami a zrovná aj zásoby v minibare, ideálne podľa veľkosti a farby nápojov.

 

obrazok

 

Megan Fox - Ako táto herečka môže normálne existovať je naozaj záhadou. Megan sa veľmi bojí baktérií, tmy a papieru. To je tiež dôvod, prečo by nikdy nepoužila obrúsok v reštaurácii, ani toaletný papier na verejných toaletách. Avšak jej najdivnejšia fóbia je strach z vlastných fotografií. Na tie sa vraj ani nemôže pozrieť.

 

obrazok

 

Scarlett Johansson - Vždy usmiata speváčka a herečka, na ktorú fanúšikovia nedajú dopustiť má veľký problém s operencami. Scarlett sa bojí všetkého, čo má krídla a zobák. Táto "porucha" z pobytu vonku pochopiteľne sťažuje život, tak o nepríjemné zážitky nie je núdza. Aby toho nebolo málo, kráska trpí tiež hypochondriou. To znamená, že je prehnane zameraná na svoj zdravotný stav a robí aj z obyčajného uštipnutia hmyzom život ohrozujúci stav.

 

obrazok

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies