Známe dámy otvoria svoje šatníky pre Ružový bazár

NETKY.SK • 9 Jún 2013, 09:40 • 2 min
Známe dámy otvoria svoje šatníky pre Ružový bazár

BRATISLAVA - Už 22. júna sa priestory Roof Baru v bratislavskom nákupnom centre Eurovea premenia na dobročinný Ružový bazár. Návštevníci budú môcť za symbolické ceny získať štýlové vintage kúsky svetových návrhárov, ktoré venovali na tento účel známe slovenské dámy. Súčasťou podujatia budú zároveň prednášky expertov na témy zdravia žien. Bazár sa koná po prvý raz a je súčasťou kampane Chráňme naše ženy. Tá je zameraná na osvetu a prevenciu fetálneho alkoholového syndrómu. Výťažok z Ružového bazára poputuje nadácii Petra Dvorského Harmony.

slovakia

left justify in out

Kúsky zo svojich šatníkov ponúknu napríklad Renáta Zmajkovičová, Dominika Cibulková, Gabriela Drobová, Mária Reháková, Simona Brnová Slobodníková, Monika Reháková, Monika Céreová či Romana Škamlová a prispeje aj módny salón Donna Rosi. Len pre Ružový bazár prisľúbila vybraný kúsok zo svojho šatníka aj Adriana Sklenaříková. Pre návštevníkov bazára sú pripravené špeciálne prednášky a rozhovory s hosťami ako aj bezplatné konzultácie z oblasti zdravia a závislostí. Informácie o podujatí sa nachádzajú na www.ruzovybazar.sk. Zapojiť sa môžu všetky dámy, ktoré si chcú pred letom vytriediť šatník a prispieť tak na dobrú vec. Stačí poslať e-mail organizátorom, ktorí sa s nimi spoja. Agentúru SITA informovala Andrea Devanová zo spoločnosti Relations Consulting.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies