Známa telekomunikačná spoločnosť otestuje štvordňový pracovný týždeň. Vyskúšali by ste to?

NETKY.SK • 9 Jún 2022, 14:38 • 2 min
Známa telekomunikačná spoločnosť otestuje štvordňový pracovný týždeň. Vyskúšali by ste to?

BUDAPEŠŤ – V Maďarsku, v sektore veľkých podnikov, začne Magyar Telekom Csoport ako prvý testovať štvordňový pracovný týždeň, informuje spravodajca TASR v Budapešti s odvolaním sa na spravodajský server 444.hu.

slovakia

left justify in out

Štyri skupiny zamestnancov tejto telekomunikačnej spoločnosti pracujúcich v oblasti podpory a styku s klientmi prejdú v júli na štvordňový pracovný poriadok.

 

img

 

Skupiny budú podľa vyhlásenia podniku pracovať v pilotnom programe v období od júla do októbra štyri dni v týždni pri nezmenenej základnej mzde. Zvláštnu pozornosť budú venovať organizovaniu plynulej práce a získavaniu skúseností, pričom práve získanie skúseností je najdôležitejším cieľom štvormesačného programu.

 

img

 

Popri analýze získaných údajov mieni maďarský Telekom spustiť aj reprezentatívny výskum k tejto téme, pretože je zvedavý aj na názory ostatných účastníkov pracovného trhu, píše sa vo vyhlásení.

 

Možno vás zaujme: Česko má slogan predsedníctva v Rade EÚ



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies