Známa mama s nadhľadom Kristína Farkašová sa premenovala a opäť čaká bábätko

NETKY.SK • 9 Február 2019, 16:16 • 2 min
Známa mama s nadhľadom Kristína Farkašová sa premenovala a opäť čaká bábätko

Jedna z našich najznámejších mám, ako reálnych, tak i tých na televíznych obrazovkách, čaká svoje tretie dieťatko. Kristína Tormová, alebo predtým Kristína Farkašová, je opäť v tom. Herečka Kristína Tormová sa pochválila krásnou novinkou, na svet privedie ďalšie dieťatko.

slovakia

left justify in out

Svoje tretie dieťatko čaká s manželom Petrom Tormom. Ich svadba prebehla ešte na konci mája. Ako vtedy, aj teraz prezradila svoje tajomstvo fotografiou na Instagrame. Pod milý záber - tentokrát s bruškom, napísala: "Minulý rok bol šialene šialený. Rok splnených snov, snovej práce, snových zážitkov, vysnívaných ciest a vysneného bonusu.”

 

 

Na dieťatko sa teší aj budúci otecko, ktorý na Instagrame napísal: “Vzácna to príležitosť. Byť macochom. Toľko dôvery a lásky sa mi nikdy nedostalo. No časy sa menia. Už nebudem len macoch. V časoch kedy sa funkcie rozdávajú či kupujú, nastal čas na zmenu aj pre mňa. Intenzívne sa pripravujem na funkciu macochotec, či ako sa môže táto funkcia volať!? Čert to ber, bude nám fasa."

 

 

Kristína už má aj dve dcérky a to dvojičky Matildu a Ellu, ktoré má s bývalým partnerom, reportérom Jurajom Hajdinom. Z 5-ročných dievčat sa tak stanú veľké sestry. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mytri Bože, ja sa mám! 🙏🏻#dakujem . foto ©Alex Kinova, 2019 @alexkinova

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),

 

Hyperaktívna mama

 

Kristína je herečka a hyperaktívna mama, ktorá popri výchove dvojičiek Ely a Matildy moderuje reláciu Postav dom, zasaď strom a navrhuje kolekcie obľúbených pásikavých tričiek a tenisiek. Jej známym počinom je druhá kniha s názvom Stále som mama, ktorá sa postupne stáva povinnou inštruktážou slovenských mamičiek na odľahčenie každodenných rodičovských starostí. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies