Známa česká herečka Jiřina Bohdalová má dôvod na úsmev. Čo s tým má slovenský podnikateľ?

NETKY.SK • 3 August 2022, 11:38 • 2 min
Známa česká herečka Jiřina Bohdalová má dôvod na úsmev. Čo s tým má slovenský podnikateľ?

PRAHA - V kuolároch sa už dlhšie šepká, že má Jiřina Bohdalová vzťah s podnikateľom so slovenskými koreňmi Ľubomírom Fockom.

slovakia

left justify in out

V Česku slovenský rodák Focko figuruje vo vyše desiatich firmách, napríklad mu patrí spoločnosť ADD CZ, ktorá sa zaoberá telematikou, čiže službami z oblasti správy, údržby aj výstavby telekomunikačnej infraštruktúry. Na Slovensku predtým vlastnil sieť supermarketov Carrefour.
 

U našich susedov bol Ľubomír Focko nedávno vzatý do väzby, podľa Blesku preto, aby nemohol ovplyvňovať svedkov, ktorých polícia potrebovala v rámci vyšetrovania vypočuť.

 

„Vôbec tomu nerozumiem. Ja ho poznám len ako slušného človeka a do jeho podnikania sa nestarám. Vari ja viem niečo o nejakých odpadoch,“ povedala Jiřina Bohdalová pre Blesk po Fockovom zatknutí.

 

Z domova: Rezort Jaroslava Naďa ide bojovať proti cudzím mocnostiam, ministerstvu môžete pomôcť s návrhmi!

 

obrazokl

 

Teraz má česká herečka dôvod na úsmev, podnikateľ bol z väzby v tichosti prepustený a má byť ďalej vyšetrovaný na slobode. Vyšetrovatelia v tejto kauze stíhajú päť ľudí pre dojednanie výhody pri verejnej zákazke, za čo je v Čechách sadzba až 8 rokov väzenia.

 

Zo sveta: Americký ekonóm Jeffrey Sachs: Rusko nie je možné poraziť sankciami, hrozí nám tretia svetová vojna

 

img

 

Podľa Blesku mal pár spolu tesne pred Fockovým zatknutím odletieť na dovolenku v Grécku. Herečka nakoniec odletela sama. 

 

„Asi sa budú snažiť zmeškanú dovolenku dohnať a čo nevidieť na ňu odletia. Jiřina z toho bola veľmi smutná. Ľubomír je jej veľký kamarát, dôverník a radca, takže budú potrebovať nejaký čas spolu stráviť a všetko rozobrať,“ povedal pre Blesk zdroj blízky herečke aj podnikateľovi.

 

Najnovšie: Záporožská atómová elektráreň je úplne bez kontroly. Ukrajinský prevádzkovateľ odmieta delegáciu odborníkov!

 



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona