Zmučená Petkovicová možno nebude pokračovať

NETKY.SK • 5 November 2015, 13:35 • 2 min
Zmučená Petkovicová možno nebude pokračovať

ČU-CHAJ - Nemecká tenistka Andrea Petkovicová nenachádza na kurte radosť a vystavila otáznik nad pokračovanie svojej kariéry.

slovakia

left justify in out

"Musím sa vážne zamyslieť nad tým, či chcem ďalej hrať. Za ostatné dva-tri mesiace som akosi prišla o tenisové nadšenie. Chcela som byť doma, tam som bola šťastná. Na cestách som sa cítila deprimovane. Tak veľmi, že sa mi nechcelo vstávať. Neustala som síce v štartoch na turnajoch, herných tréningoch, kondičnej príprave či regeneráciách, ale každú minútu som vnímala ako mučenie. Naša rodina má za sebou ťažký rok," citoval niekdajšiu deviatku renkingu Petkovicovú web Tennis Net a pripomenul chorobu hráčkinej mamy.

 

Dvadsaťosemročná semifinalistka vlaňajšieho parížskeho antukového Roland Garros figuruje na 24. pozícii vo svetovom rebríčku. V stredu prehrala na koncoročnom šampionáte WTA Elite Trophy v čínskom Ču-chaji so Španielkou Carlou Suárezovou-Navarrovou dva razy 0:6, kurt opúšťala so slzami v očiach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies