Zmizlo špeciálne nákladné auto, vodič s ním havaroval

NETKY.SK • 2 Marec 2015, 11:29 • 2 min
Zmizlo špeciálne nákladné auto, vodič s ním havaroval

BRATISLAVA - Z kovošrotu v Moste pri Bratislave v okrese Senec zmizlo v nedeľu popoludní na pár hodín špeciálne nákladné auto – hákový nakladač kontajnerov. Páchateľ, ktorý sa ho zmocnil, zrejme spôsobil aj nehodu. Polícia teraz zisťuje, kto to má na svedomí.

slovakia

left justify in out

Auto zmizlo asi o 14:30. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, krátko pred 18:00 vodič nákladného auta na 0,5 km v smere na Most pri Bratislave narazil do pred ním idúceho Audi A7. S nákladiakom následne vbehol do poľa a narazil do reklamnej tabule.

 

Vodič z miesta ušiel. Po páchateľovi, ktorý sa neoprávnene zmocnil nákladného auta a aj pravdepodobnom vinníkovi dopravnej nehody v jednej osobe, policajti pátrajú. Škody na havarovanom nákladnom aute zatiaľ nie sú vyčíslené, na Audi odhadli škodu na 7 500 eur. Pri nehode nebol nikto zranený.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona