Zmeny v českom tíme, tréner Jarolím povolal Přikryla a Mareša

NETKY.SK • 21 Marec 2017, 18:39 • 2 min
Zmeny v českom tíme, tréner Jarolím povolal Přikryla a Mareša

PRAHA - Tréner českej futbalovej reprezentácie Karel Jarolím urobil ďalšie zmeny v nominácii na prípravné stretnutie s Litvou a kvalifikačný zápas MS 2018 so San Marínom.

slovakia

left justify in out

Pre zranenie predbežne vypadol z kádra útočník Patrik Schick. Hráč talianskej Sampdorie Janov nedohral víkendový ligový súboj s Juventusom Turín. "Zatiaľ je to tak, že s Patrickom nemôžeme rátať. Múdrejší budeme v nasledujúcich dňoch," povedal Jarolím.

 

Kormidelník Česka dodatočne nominoval do tímu Tomáša Přikryla a Petra Mareša. "Pre zápas s Litvou sme chceli mať nejakú rezervu," uviedol reprezentačný tréner pre idnes.cz. Už predtým vypadol z pôvodnej nominácie v dôsledku zranenia Pavel Kadeřábek, Jarolím dodatočne povolal okrem Přikryla a Mareša aj Ondřeja Čelůstku, Josefa Hušbauera, Tomáša Hořavu a Adama Hloušeka.

 

Česi si najskôr v stredu v Ústí nad Labem zmerajú sily s Litvou, v nedeľu sa v rámci bojov o šampionát v Rusku predstavia na ihrisku San Marína.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies