Zmení Lobotka klub už počas tejto zimy?

NETKY.SK • 25 December 2019, 17:13 • 2 min
Zmení Lobotka klub už počas tejto zimy?

NEAPOL - Špekulácie o pohyboch na futbalovom prestupovom trhu neutíchajú ani cez vianočné sviatky. Talianske médiá počas dnešného dňa vydali správu, v ktorej sa skloňovalo meno slovenského záložníka.

slovakia

left justify in out

Opätovný záujem 

Taliansky www.calciomercato.napoli.it informoval o opätovnom záujme SSC Neapol o slovenského stredopoliara Stanislava Lobotku. Neapol sa pritom o tohto hráča, ktorý so španielskou Celtou Vigo v roku 2017 podpísal päťročný kontrakt, zaujímal už v minulosti.

 

img

 

Výkupná klauzula

Podľa zdroja zástupcovia prezidenta SSC Aurelia de Laurentiisa pracujú na tom, aby dokázali skresať výkupnú klauzulu vo výške 50 miliónov eur v Slovákovej zmluve aspoň na 50 %.

 

img

 

Prestup počas zimy? 

Dvadsaťpäťročného Lobotku do Neapola odporúčal bývalý kapitán "Partenopei" Marek Hamšík, ktorý ho dokonale pozná z národného mužstva SR. Tréner Neapola Gennaro Gattuso by údajne chcel Lobotkom posilniť stred poľa už od januára.

 

img

 

Úradujúci taliansky vicemajster vyslal do Španielska aj pozorovateľov, ktorí o Lobotkovi referovali pozitívne a podľa Sportmediaset sú tak šance na úspešný prestup viac ako pravdepodobné.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona