Zmena stanov je podľa Hlinu záchranný balík pre hnutie KDH

NETKY.SK • 24 September 2016, 13:35 • 2 min
Zmena stanov je podľa Hlinu záchranný balík pre hnutie KDH

BRATISLAVA - Zmena stanov je podľa predsedu KDH Alojza Hlinu záchranný balík pre hnutie. Ako povedal dnes v úvodnom prejave na mimoriadnom sneme, KDH dostane dnes zmenou stanov antibiotiká a vitamíny.

slovakia

left justify in out

„KDH, ten pacient to potrebuje, alebo chceme nad ním urobiť definitívne kríž,“ opýtal sa. Hlina vyzval delegátov, aby priznali, že KDH má niekde problém. Podľa neho sú to stanovy, ktoré boli základom pre vnútorný konflikt v hnutí. KDH mu podľa Hlinu venovalo až 80 percent energie.


Hlina informoval, že nové vedenie KDH sa venovalo okrem prípravy zmeny stanov aj programovým veciam súbežne. Oznámil, že bude aj programová konferencia. Medzi témy, ktorým sa KDH bude venovať zaradil poľnohospodárstvo, rómsku tému, aj prospotrebiteľskú.


KDH má podľa Hlinu dnes vyslať signál. Zdôraznil, že od zvolenia na júnovom ružomberskom sneme, nebol cez víkend doma. „Robím to, čo som sľúbil, predsedu na plný úväzok. Robím to, lebo verím, že to má zmysel,“ povedal. Delegátom sľúbil, že KDH bude silnou rešpektovanou stranou, ktorá bude v regiónoch rešpektovaná.


KDH má dnes v Bratislave mimoriadny snem. Vedenie strany chce na ňom zmeniť stanovy a upraviť programové ciele a zásady. Hlina informoval, že pri návrhu stanov spravili právny rozklad stanov ôsmich strán. Tvrdí, že podľa ich vzoru KDH dnes štandardizuje stanovy.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies