Zmena cestovného poriadku ZSSK má zlepšiť cestovanie z Martina do Žiliny

NETKY.SK • 18 Júl 2016, 13:13 • 2 min
Zmena cestovného poriadku ZSSK má zlepšiť cestovanie z Martina do Žiliny

MARTIN – Pracovníkom podnikov a firiem z Martina sa podľa hovorkyne ZSSK Jany Morháčovej zlepší počas prázdnin cestovanie do Žiliny.

slovakia

left justify in out

Vďaka mimoriadnej zmene cestovného poriadku bude od dnešného dňa odchádzať osobný vlak z Vrútok do Žiliny o tri minúty neskôr a v prípade meškania osobného vlaku z Hornej Štubne a Martina do Vrútok počká až desať minút.

 

Doplnila, že osobný vlak z Hornej Štubne prichádzal do Vrútok o 15.40 h a osobný vlak z Vrútok do Žiliny odchádzal o 15.42 h. "Cestujúci mali teda na prestup len dve minúty, čo nestačí. Po novom odchádza osobný vlak do Žiliny o 15.45 h," uviedla hovorkyňa ZSSK.

 

Upozornila, že zmena platí do 2. septembra. "Od tohto dátumu budú môcť cestujúci využiť priamy vlak – REX 1848 Krížna z Banskej Bystrice do Žiliny s odchodom z Martina o 15.40 h, ktorý štandardne premáva cez pracovné dni počas školského roka," dodala Morháčová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies