Zmena času ovplyvní jazdu troch nočných rýchlikov

NETKY.SK • 24 Október 2015, 14:13 • 2 min
Zmena času ovplyvní jazdu troch nočných rýchlikov

BRATISLAVA - Zmena letného času na stredoeurópsky ovplyvní dnes v noci jazdu troch rýchlikov štátnej Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK). V noci zo soboty 24. októbra na nedeľu 25. októbra sa totiž o tretej hodine ráno čas posunie o jednu hodinu dozadu.

slovakia

left justify in out

Tri rýchliky ZSSK tak podľa hovorkyne spoločnosti Jany Morháčovej ostanú stáť vo vybraných železničných staniciach a v ceste budú po hodine pokračovať. "Cestujúci v nočných vlakoch, ktoré tvoria prevažne lôžkové a ležadlové vozne, si tak pospia o hodinu dlhšie," dodala Morháčová.

 

Zmena času sa dotkne rýchlika Bohemia, ktorý vyráža z Humenného o 19.46 h a do Prahy má príchod od 7.47 h. Vlak bude stáť hodinu v Čadci. Rýchlik Zemplín z Humenného do Bratislavy bude stáť hodinu v Ružomberku. Spoj má odchod z východovej zastávky o 21.46 h a do hlavného mesta má príchod o 6.05 h. Tretím vlakom, ktorého sa zmena času dotkne, je tiež rýchlik Zemplín. Ten ale vyráža z Bratislavy, a to o 23.39 h a do Humenného má príchod o 8.33 h. Vlak bude stáť v Žiline.

 

Vlakov a autobusov, ktoré prevádzkuje súkromná spoločnosť RegioJet, sa zmena času nedotkne. Ovplyvní však jazdu autobusového spoja skupiny Student Agency. Ide o medzinárodnú autobusovú linku z Košíc do Prahy, spoj bude hodinu čakať v Brne.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies