Zmajkovičová: Smer dokáže podporiť zmysluplné opozičné návrhy

NETKY.SK • 31 Marec 2013, 09:00 • 2 min
Zmajkovičová: Smer dokáže podporiť zmysluplné opozičné návrhy

BRATISLAVA – Smer-SD podľa podpredsedníčky NR SR Renáty Zmajkovičovej dokáže podporiť aj opozičné návrhy zákonov, ak sú zmysluplné.

slovakia

left justify in out

Ako povedala, Smer sa vie dohodnúť na dobrom návrhu zákona, ak opozícii nejde len o politický marketing, ale o pomoc ľuďom. Takým návrhom bola na marcovej schôdzi novela zákona o cestnej premávke z dielne poslancov za stranu Sloboda a Solidarita (SaS) Juraja Drobu a Martina Chrena, ktorú parlament schválil. „Bol to zmysluplný zákon a preto sme ho podporili,“ povedala Zmajkovičová.

Novela zákona o cestnej premávke je len druhým návrhom zákona v tomto volebnom období z dielne opozície, ktorý pomohla schváliť v NR SR vládna väčšina. Novela stanovuje, že držitelia vodičského oprávnenia skupiny B, teda na osobné autá, budú môcť po dvoch rokoch od jeho udelenia zároveň viesť aj motorové vozidlá skupiny A1 s automatickou prevodovkou s kubatúrou do 125 cm3.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona