Zlý muž NBA bude trénovať dievčatá na strednej škole

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 11:21 • 2 min
Zlý muž NBA bude trénovať dievčatá na strednej škole

LOS ANGELES - Dievčenské basketbalové družstvo na strednej škole Palisades Charter v Los Angeles bude mať jedinečného asistenta trénera.

slovakia

left justify in out

Na netradičnú úlohu sa totiž podujal zlý muž paluboviek NBA Metta World Peace alias Ron Artest. "Ak mi to čas dovolí, budem pomáhať hlavnému koučovi. Teším sa na túto prácu," napísal 34-ročný nekompromisný krídelník na Twitteri.

Defenzívny špecialista World Peace má na konte 931 stretnutí v základnej časti NBA a 85 v play-off, v uplynulej sezóne bol hráčom New York Knicks. S Los Angeles Lakers získal pred štyrmi rokmi titul, ale neobchádza ho povesť problémového hráča. Rodák z newyorského Queensu si v apríli 2012 vyslúžil od NBA zákaz štartu v siedmich dueloch za nevysvetliteľný úder lakťom do hlavy vtedajšieho Oklahomčana Jamesa Hardena, ktorému spôsobil otras mozgu. Trest bol však iba omrvinkou z rekordného 86-zápasového dištancu za jeho účasť v bitke s fanúšikmi Detroitu v novembri 2004, keď si obliekal dres Indiany. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies